Volkswagen Golf V: plaatsen van trekhaak bij een Golf V

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

ik heb een originele trekhaak geplaats onder eenGolf V, alles is gelukt tot de 3 draden die de verbinding maken van de can bus terug naar achter. ik kan de draden niet vinden, rood omlijnd op de foto van de handleidng. Waar zitten die ze moeten ergens uit de canbus vertrekken. Het witte stekkertje waar ze in komen te zitten is bij bijgeleverd maar niet de draadjes. Bij een Golf VI vind je ze naast de grote kabelboom.
[url=http://postimage.org/image/56e8a9fjf/][img]http://s17.postimage.org/56e8a9fjf/schet...[/img][/url]


alvast bedankt.

jthi

Geplaatst door jthi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

woodman17 (0), 11 jaar geleden

Heb je onder het dashbord lins naast suur een hele rij stekkerconectoren zitten zie hiervoor de vorige blz. van de handleiding daar haal je uit stekker G ORANJE/BRUIN ENORANJE/GROEN hier steek je op de goede positie bruin en groen van je kabelset weer in vervolgens haal je uit stekker E ROOD/ZWART hier steek je blauw/rood weer in vervolgens maak je van de 3 losgenomen draden met de witte stekker de aansluiting met de zwarte stekker vanje kabelboom
als je de rest goed aangesloten hebt zal de trekhaakverlichting gewoon werken maar hij moet eigelijk in de boardcomputer aangemeld worden,anders zal hij elke keer een storing opslaan
succes gerard

jthi (0), 11 jaar geleden

het is prima gelukt om alles aan te sluiten te trekhaak verlichting werkt. Het programeren in de boordcomputer gebeurt over 2 weken, moet dan toch voor onderhoud naar de garage.
hartelijk bedankt.
Jos.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.