Volkswagen Golf: Bobine

Bouwjaar: 1997

Hoi allemaal,

Nog even een aanvullend berichtje, we wilden ook de bobine vervangen, omdat deze bij de Golfjes drie nog weleens stuk gaan.
Het zou VW niet zijn, als ze hier weer een methode voor hebben gevonden om de de-motage weer iets ingewikkelder te maken, als bijvoorbeeld bij een Golf twee met dezelfde motor.
De bobine zit tegen het schutboard, maar er zitten contramoeren achter. Heeft iemand suggesties hoe dit te doen, zonder al teveel demontage werk?? Het zou me niet verbazen, als toch de hele plaat, die ook over de ruitenwissers loopt gedemonteerd moet worden.

Bij voorbaat dank,

Groet Rico

j.knoppers

Geplaatst door j.knoppers (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Die plaat hoeft er niet af,als je hem aan de kant van de bobine wat omhoog tilt kun je er met je hand onderdoor,en met een sluiteltje 10 of 11 de contramoertjes tegen houden.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.