Volkswagen Golf: kilometerteller defect?

Bouwjaar: 1992

wijze mannen (en vrouwen) gaarne u raad over volgende;
mijn golf 1.9D van 1992 geeft geen snelheid meer aan, echter als ik het contact uitschakel dan staat er wel een kilometerstand in het digitale display en loopt de klok.Als ik het contact aanzet dan stopt de klok en geeft het display niets aan.
ik heb de sensor vervangen en met een andere instrumentenpaneel geprobeerd,ook de stekkers nagekeken maar het probleem blijft precies hetzelfde. zit er misschien een relay of zekering tussen sensor en display? of iets anders wat ik over het hoofd gezien kan hebben?
wat zou dit kunnen zijn? de auto heeft meer dan 300.000 kilometer gereden (en rijd nog prima) ik heb verder in dit forum gelezen dat hij terug gaat naar 0 maar dat zal toch geen invloed hebben op de klok?

alle goede raad is erg welkom...

pjotr9138

Geplaatst door pjotr9138 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

klopt bij 300.000 gaat hij op nul, maar dit kan geen invloed hebben op je km teller.

heb wel eens vaker gehoord dat deze km tellers kapot gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.