Volkswagen Golf 1.9D: Resetten onderhoudsinterval

Bouwjaar: 1994

Hoe reset ik de onderhoudsinterval. er blijft nu steeds insp-1 branden!

paul8553

Geplaatst door paul8553 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

john5683 (0) PRO, 19 jaar geleden

je instructieboekje lezen, staat precies beschreven

paul8553 (0), 19 jaar geleden

Het instructieboekje zat niet meer bij de auto!

Hans4040 (310) PRO, 19 jaar geleden

Naar de dealer gaan en een boekje bestellen!

Fredo (0), 19 jaar geleden

Heb Polo van 1997 gehad waar dat ook een probleem leek. Volgens dat ik me kon herinneren moest je de sleutel in stand 2 zetten en dan op het display de rechtse knop (om je dagkilometerteller op nul te zetten) minstens 15 sec ingeduwd houden, en dan zou hij terug op nul moeten staan. De dagkilometerteller mag hierna niet gewist zijn. Moesten er nog problemen zijn, laat het dan weten, dan zoek ik het nog effe verder uit.
Slukes

pesamaja (0) PRO, 19 jaar geleden

als het goed is heb je een instrumentenpaneel met links en rechts een knop(rechts kan ook twee knopjes boven elkaar zijn van je uren en minuten)je moet dan met contact uit de linker knop indrukken en vast houden,contact aan en uit knop los laten,dan komt er te staan oil,nu de rechter knop indrukken(bij twee knopjes de onderste)ingedrukt houden tot er 5 platte streepjes staan,dan even wachten tot hij verspringt,1x op de linker knop drukken,komt er insp1 te staan,ook dan de r knop ingedrukt houden tot er 5 streepjes staan,wachten tot verspringen dan nogmaals op de linker knop drukken,komt er insp2 te staan nu voor de laatste maal de rechter knop indrukken,even wachten en na verspringen het contact aan zetten,even opletten op de display dan moet er even in beeld komen insp0,dan weet je dat hij gereset is,succes,peter uit haarlem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.