Volkswagen Golf: bougies vonken niet

Bouwjaar: 1992

Ik heb een VW Golf 1.6. Afgelopen week heb ik de motor een moment af gezet en na 1 min kreeg ik de motor met geen moegelijkheid meer aan de praat. Startmotor draait goed en vlot rond en je ruikt brandstof na de startpoging(en. Aangezien er geen vonk wordt getrokken bij de bougies heb ik verdelerkap van binnen gereinigd, daarna de kabel tussen bobine en verdelerkap vernieuwd en uiteindelijk een andere bobine gemonteerd. Alles zonder resultaat. Mijn idee is dat mogelijk de hal gever aan vervanging toe is. Iemand een idee hoe ik kan checken of deze nog goed is of vervangen moet worden? of is er wellicht meer aan de hand?
De auto starte de laatste week wat moeilijker bij een koude start. Zodra de motor warm was geen probleem.

Ook de hal sensor vernieuwd en nog steeds blijft het probleem zich voordoen.

donald2349

Geplaatst door donald2349 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johan5542 (0) PRO, 18 jaar geleden

he donald, ik had een andere ontstekings module geprobeert, wil wel vaker problemen geven. is vast wel op de sloop te krijgen.

donald2349 (0), 18 jaar geleden

ik zal het gelijk deze week checken. bedankt voor je snelle reactie. ik houd je op de hoogte!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.