Volkswagen Passat: brandstof probleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDI

Hallo Mensen

Het probleem bij mijn passat is,zo snel als de tankmeter een kwart aan geeft geeft hij op het display nog aan dat ik ongeveer 290 km kan rijden op deze tank begint de auto te stotteren lijkt net of de tank leeg is vul ik de tank weer is het weer goed tot hij weer ongeveer op een kwart staat weer het zelfde probleem. Heb de tank meter er al uitgehad had het idee dat de flotter van de pot af lag er weer aan gezet maar het probleem blijft.

Mvg Bert

scania 143m

Geplaatst door scania 143m (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

mogelijk kan de garage de benzine meter eens aansturen met de testkast. Lijkt wel op een defecte vlotter. Verder filter wel op tijd vv?

scania 143m (0), 11 jaar geleden

Hallo Maarten dat zal ik eens doen. maar denk zelf ook aan een kapotte vlotter. als nog bedankt

martijn v o (0), 11 jaar geleden

Dan is de pomp in de tank zelf kapot. Probeer maar eens te luisteren of ie aanspringt voor een seconde of twee als je het contact aanzet.
Indien de tankpomp kapot is ook je tandempomp laten nakijken.

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

zeer goede opmerking van martijn. Ik had even niet aan de tandempomp gedacht...

Laus (0), 11 jaar geleden

Ik heb hetzelfde met mijn passat. wat was de oplossing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.