Volkswagen Golf 2010: brandstofpomp aansturing

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CAX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 90

brandstofpomp relais bij de brandstofpomp krijg 1.5 volt auto slaat niet aan, alle zekeringen zijn in orde geen foutmeldingen. wellicht iemand een idee, bedankt alvast voor het meedenken

kadir

Geplaatst door kadir (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 2 jaar geleden

Heb je het relais gevonden? Dan daar ook meten. Als dat in orde is kun je volgens mij onder de achterbank nog een module vinden die ik wel eens heb moeten vervangen. (Maar eerlijk gezegd weet ik niet 100% zeker of dat ook een 2010 Golf was).

kadir (0) PRO, 2 jaar geleden

ja klopt de module achter is vervangen, maar de stroomtoevoer naar de module is 1.5v, verder niet een relais van alleen het brandstofsysteem te vinden

Siem Bijman (140) PRO, 2 jaar geleden

Wat meet je als de auto niet op contact staat? Als je nl dan geen spanning met is er een gigantische weerstand en dat zou in een stekkerverbinding kunnen zitten. Moet je eigenlijk even in een schema checken.

Siem Bijman (140) PRO, 2 jaar geleden

zie foto, op pen 1 van dat moduul moet -belast!- 12V komen en op pen 3 ook 12V na contact.en op pen 6 massa. Check dit eerst eens.

check

Beste antwoord, geplaatst door kadir (0) PRO, 2 jaar geleden

probleem is opgelost gister avond laat, kabelbreuk langs de dorpel, passagierszijde life hamer aansluiting was door de kabelboom gedrukt

Siem Bijman (140) PRO, 2 jaar geleden

Top! Graag gedaan en bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.