Volkswagen Passat Variant 2012: Foutcode 7934 - P2563

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: cffa, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Uitlaat schoepje van turbo was afgebroken - nieuwe turbo geplaatst - auto rijdt goed - als auto warm is rookt hij heel fel (blauw) en dan gaat lampje gloeispiraal branden en geeft foutcode 7934 P2563 positiesensor voor laaddrukregeling - onaannemelijk signaal - als dit gloeispiraal lampje begint te branden geen rook meer. Daarna gaat ook lampje van de motor branden.

iemand hier ervaring mee?

joske 15

Geplaatst door joske 15 PRO , lid sinds 15 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Was de inlaat kant nog heel , is er veel olie de uitlaat in gegaan?

kadir PRO, 2 weken geleden

roetfilter verstopt?

Beste antwoord, geplaatst door joske 15 PRO, 2 weken geleden

Probleem is opgelost - het was een vacuumprobleem. Tussen de turbo en de cilinderkop zat een heel klein fitje inde leiding waarschijnlijk geraakt met het monteren van de turbo. Allen hartelijk dank voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat Variant of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.