Volkswagen Passat Variant 2012: Foutcode 7934 - P2563

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: cffa, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Uitlaat schoepje van turbo was afgebroken - nieuwe turbo geplaatst - auto rijdt goed - als auto warm is rookt hij heel fel (blauw) en dan gaat lampje gloeispiraal branden en geeft foutcode 7934 P2563 positiesensor voor laaddrukregeling - onaannemelijk signaal - als dit gloeispiraal lampje begint te branden geen rook meer. Daarna gaat ook lampje van de motor branden.

iemand hier ervaring mee?

joske 15

Geplaatst door joske 15 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1615) PRO, 2 jaar geleden

Was de inlaat kant nog heel , is er veel olie de uitlaat in gegaan?

kadir (0) PRO, 2 jaar geleden

roetfilter verstopt?

check

Beste antwoord, geplaatst door joske 15 (0) PRO, 2 jaar geleden

Probleem is opgelost - het was een vacuumprobleem. Tussen de turbo en de cilinderkop zat een heel klein fitje inde leiding waarschijnlijk geraakt met het monteren van de turbo. Allen hartelijk dank voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.