Volkswagen Polo: brommend dof geluid als de auto stationaar loopt??

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: sdi 1.9

Goeie dag beste mensen ik heb weer een probleempje met me auto en hier word ik altijd toppie geholpen dus vandaar dat ik er weer ben!!Als me auto stationaar loopt maakt hij een dof en brommend geluid als ik een beetje op het gas duw is het doffe brommend geluid weg!!weet iemand toevallig wat het probleem zou kunnen zijn??En zou het iets met de v-riem kunnen zijn want die is langzamerhand toe aan vervanging??alvast bedankt voor alle reacties zal jullie op de hoogte houden vriendelijke groet bruno

winkelstraat

Geplaatst door winkelstraat (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Bruno; werp eens een blik op de riemspanner als de motor draait. Als deze op het dempertje dit geluid maakt vernieuw deze dan . De oorzaak ligt in de vrijloop van de dynamo. Bij een beetje meer toeren is dat oneenparig draaien er niet dus ook geen trilling . Heb in het verleden ook om de kosten wat te drukken een Rubber ring bij de bout van het dempertje geplaatst .
Klant blij want die spanner is alleen in z'n geheel te koop . Succes.

winkelstraat (0), 11 jaar geleden

oke super zal er straks naar kijken!!heb laatst wd 40 op de riemspanner gespoten en toen leek het minder te worden!!alvast bedankt vriendelijke groet

winkelstraat (0), 11 jaar geleden

v-riem vervangen en het probleem is verholpen bedankt voor de hulp vriendelijke groet bruno

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.