Volkswagen Golf I : carburateur en thermonstaat

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,5 jb

Hallo

Ik heb een probleempje en dat is dat ik mijn thermonstaat moet vervangen omdat deze niet helemaal 100 meer is. Maar ik kan nergens vinden waar deze precies zit. En ik kan er op internet ook helemaal geen termonstaat vinden voor mijn type om te kunnen bestelen. Dus mijn vraag weet iemand toevallig waar hij zit. En heeft iemand toevallig een product nummer of een adres waar ze deze hebben.


En ik heb nog een vraag ik heb een pierburg/solex B1 carburateur maar die is toe aan een grote beurt maar ook hievan kan ik geen pakkings set of revisatie set vinden dus als iemand deze heeft liggen of een adres of een site heeft waar ik deze kan halen dan zou dat heel fijn zijn.

Alvast hartelijk bedankt.

martijn19922

Geplaatst door martijn19922 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 11 jaar geleden

Winparts.nl onderdeelnummer: 0182965
Volg de bovenste waterslang van de radiateur terug naar de motor daar vind je hem.

BCCP in gramsbergen kan je aan onderdelen voor je carburateur helpen. ook via ebay en de honderden specialisten op vw gebied op internet kunnen je verder helpen.

Succes

martijn19922 (0), 11 jaar geleden

Danku heb mijn carburateur twee weken geleden gereviseert en alles werkt weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.