Volkswagen Golf V: Cd tekst weergave mfd2 cd systeem???

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 FSI

Hoi,

Ik heb een vraag namelijk ik heb een golf V uit 2004 met een MFD2 cd/radio/navi systeem erin met een 6 cd wisselaar orgineel van VW.
Nu vind ik het best irritant dat ik niet kan zien welke cd in welk slot zit en dacht ik brand een cd met tekst en geeft deze het weer op het display en op het display tussen de knoppen. Helaas is dit niet zo.

Is dit systeem er niet voor gemaakt of leest deze geen tekst op cd's?

Zou iemand mij hier mee willen/kunnen helpen?

Alvast bedankt

xtremedriver

Geplaatst door xtremedriver (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

heb je al eens een orginele cd geprobeerd

sinterklaas (0), 15 jaar geleden

naar mijn weten zou de b versie (de upgegrade versie dit wel moeten kunnen), alleen mp3 speelt hij niet af en geeft hij ook niet aan.
niet echt een top systeem maar goed het zij zo.
Ik heb een tijdje bij een inbouwstation bij geklust en de meeste problemen gaven de mfd2 cd systmen. Komt er nog bij dat je moet kiezen of navigeren of muziek luistern. Hoe het met een cd wisselaar zit weet ik ff niet.
Bekend probleem is dat ze erg traag waren en vaak alleen een zandloper in beeld aangaven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.