Volkswagen Golf IV: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

hallo allemaal ik heb afgelopen vrijdag een golf 4 gekocht met 115000km uit 1999.
nu is het geval dat de man zei dat er op deze golf geen cv zit betreft een golf4 trendline model uit 1999 ik denk zelf namelijk dat de cv gewoon niet werkt kan me niet voorstellen dat er op dit model geen cv zit.
hoe kom ik hier achter? ik heb 1 sleutel erbij gekregen een normale sleutel ik denk zelfs dat het de reserve sleutel is ik zie op de knopjes in de deuren hele kleine ledjes zitten tevens is het zo dat bij openen deur (betreft een 3 deurs) er geen binnen verlichting aan gaat.alle deuren werken werken wel afzondelijk met de sleutel en gaan gewoon op slot.heeft deze verkoper nu gelijk of zit er cv op dit model wat niet werkt in het laatste geval hoe op te lossen?

mvg walter

hoffmann

Geplaatst door hoffmann (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

De sloten in de linkerdeur gaan regelmatig stuk. Deze moet de rest van de cv. aansturen.

hoffmann (0), 12 jaar geleden

dus als ik die vervang/repareer werken dus ook de ledjes in de deuren op de knopjes en ook mijn binnenverlichting?

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Zeer wel mogelijk maar ik geef geen garantie.

hoffmann (0), 12 jaar geleden

wat zou het kosten om dit door een dealer te laten maken denkt u?

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Een universeel kan dit ook goed. Lijkt mij dat de kosten dan niet zo hoog zijn. Een nieuw slot kost rond de 70 euro en is ongeveer 2 tot 3 kwartier werk.
Wel vermelden dat men de binnenplaat weer goed afkit om later waterlekkage te voorkomen. Een monteur die dit vaker heeft gedaan, zal weten waarop bedoeld wordt.

hoffmann (0), 12 jaar geleden

ok dank u wel voor de info
ik kom net iemand tegen op een verkoop site die slot module aanbied voor 50 euro + inbouw en daarna ook nog de auto uitleest en garantie geeft tevens vervangen slot doet ie voor 85 euro ik denk dat ik deze man maar gaat bellen hier kan ik het zelf niet voor doen en ik denk de universele dealer ook niet ik hou jullie op de hoogte hoe dit afloopt

hoffmann (0), 12 jaar geleden

even een update vandaag bij iemand geweest die sloten van golf repareert en zijn tot de conclusie gekomen dat ik in het bezit ben van een zeldzame golf waar vanaf fabriek geen cv inzit dan valt er dus ook weinig te repareren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.