Volkswagen Golf IV: verbrande remmen lucht

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

vandaag eerste grote rit gehad met me golf en het lijkt of ik nu al pech heb met de auto ik heb ongveer 120km aan 1 stuk door gereden ben bij de benzine pomp geweest en heb getankt heb daarna de auto door de wasserette gedaan en toen hij klaar was hing er een gigantische verbrande remmelucht rondom me rechter achterwiel wat kan dit zijn ? me rem blokkeeert niet want in zijn vrij kan ik de auto gewoon netjes vooruit duwen

hoffmann

Geplaatst door hoffmann (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

loopt de achterrem niet testroef het komt veel voor dat de remblokken klemmen in de houder het los halen en goed schoon maken en een vijl er over en met koper vet insmeren van de ijzere contact rand helpt dan goed.
wiel op krikken de handrem aan trekken weer los en dan kijken of het wiel goed vrij draaid zo niet dan schoon maken dit bij beide zijde controleren.

groetjes jan.

hoffmann (0), 12 jaar geleden

je bedoeld de handrem dat die te stroef gaat? zou kunnen al hoewel de auto net nieuwe keuring er op heeft nog geen 3 dagen oud en als de auto van zijn handrem af is duw ik hem zo rollend vooruit dan zal ik toch wat weerstand moeten voelen?of kan je dit alleen voelen wat je al aangeeft door hem op te krikken?

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

nou het beste voel je het bij los draaiend wiel.
ik wil niet zeggen dat het dat is bij jou wagen maar het komt veel voor dus daarom advies voor controle.

groetjes jan.

hoffmann (0), 12 jaar geleden

ok dankje wel zal de auto gaan opkrikken en kijken of ik dan kan zien of dit het probleem is

hoffmann (0), 12 jaar geleden

vandaag even met auto langs garage gereden sinds gister was er ook geen verbrande lucht meer toch even voor de zekerheid langs geweest konden helemaal niks vinden wel even mij remvloeistof laten vervangen want die was al 2 jaar over de dautm heen dus probleem is weg maar wat het was weet ik dus niet

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

Mooi Dat Het In Zover Over Is Maar Net Wat Je Zegt Wat Is Het Geweest Dat Blijft Nu Duister Dus We Wachten Af.

Groetjes Jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.