Volkswagen Golf IV: GOLF IV gloeilamp blijft branden

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI (rode I)

Sinds enige tijd blijft mijn lampje branden van de gloeilamp ... weet iemand welke zekering ervoor is en wat het probleem is?

MVG

golfIVabc

Geplaatst door golfIVabc (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AlexDSL (0), 12 jaar geleden

http://mit.edu/dennis/www/vw/fuses.html

Ik denk echter(ken deze auto niet) dat de zekering niet in de zekering kast zit, dan kun je hem vinden door kabel naar de gloeiers te volgen en zit hij er onder de motor kap tussen. Bij mij zit hij in een klein zwart kastje aan het schutbord. Echter als dit je probleem is zou je niet eens kunnen starten omdat er domweg niet voorgegloeid kan worden.

Ik zou eerder de gloeiers zelf eens controleren, wat verder gezocht doch ook mogelijk is het voorgloeirelais.

Je kunt de gloeiers doormeten maar ook even losdraaien en even op de accu aansluiten is een mogelijkheid. Als de puntjes zijn verbrand, of ze worden helemaal niet roodgloeiend o.i.d dan zit daar je probleem. Let ook op dingen als kool vorming.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.