Volkswagen Passat: Centrale portiervergerendeling Passat 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 130pk

Als de auto een nachtje stilstaat, reageert het linker voorportier niet meer op de afstandbediening in de sleutel terwijl de andere deuren wel open springen. Ik moet hem dan met de sleutel open doen. Als ik even gereden heb, of als de auto in de zon staat, dan doet hij het wel. Ik heb een ander compleet slotmechaniek (partnummer 3B1837015A) van de sloperij gemonteerd, maar direct na montage doet hij het perfect, echter de volgende morgen als het nog iets kouder is, dan reageert de afstandbediening wederom niet op het linker voorportier. Exact dezelfde klacht dus. Wie weet raad?

D-J2

Geplaatst door D-J2 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Meestal liggen dit soort problemen aan het slot zelf,misschien is die van de sloop ook toevallig stuk...
Anders kan het ook aan de bedrading liggen,kijk eens in het doorvoerrubber van bestuurdersportier,misschien een draadbreukje.
Een defecte comfortmodule komt ook wel eens voor,deze ligt onder de vloermat op bestuurdersplek.
Maar zou hem eerst even uitlezen en kijken welke en of er een storing in staat.

D-J2 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.
Gisteren wederom een 3-de slotmechanisme verwisseld....Probleem blijft hetzelfde. Toen de kabelboom verwisseld......idemdito. Rest mij als laatste alsnog de comfortmodule uit te laten lezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.