Volkswagen Transporter: Centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Sinds twee dagen werkt de cv vreemd, als ik met afstandbediening of sleutel in slot deur open blijft de cv vrijwel direct enkele malen de deur weer afsluiten/klikken.
Hierna is alles weer op slot, mogelijk kan ik een zekering verwijderen ( maar welke ) zodat de CV niet meer werkt zodat ik handmatig de deur opendraai en niet direct weer op slot gaat.
Graag of iemand dit eerder heeft gehad en wat zou de oorzaak zijn, en evt. welke zekering moet verwijderd worden.

winius

Geplaatst door winius (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

dit is een kwaal bij die bussen het kan meerdere oorzaken hebben de portiersloten zowel links en rechts kunnen kapot zijn of de kabelboom in de deur maakt sluiting in een van de beide deuren maar hier zal naar gekeken moeten worden zekering weet ik zo niet welke maar staat wel in het instructieboekje

groeten marco

boll (0), 16 jaar geleden

probeer eens even de accu lost te maken en 30 sec te wachten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.