Volkswagen Passat: Centrale Vergrendeling Opent Twee Deuren Zelf Weer Onmiddelijk

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2L

De centrale vergrendeling doet na het sluiten, zelf weer twee deuren open.
Comfortmodule verwijderd en geinspecteerdm ziet er goed uit.
zie ook ; http://www.vwpassat.nl/viewtopic.php?f=1...
Daar kun je ook zien waar die module zit ( was enigszins onduidelijk voor ons )

Graag suggesties.

Groeten,
Will

FIDDLERSVOYAGE

Geplaatst door FIDDLERSVOYAGE (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb je hem al laten uitlezen?
Meestal liggen dit soort klachten aan een defect portierslot,is te controleren met de testkast.

FIDDLERSVOYAGE (0), 13 jaar geleden

OPGELOST alle drie de deuren! Zowel bij bestuurdersdeur linksvoor, als de passagiersdeur rechtsachter, bleken de bekende soldeerpunten van de connector op het printplaatje slecht te zijn. Alles opnieuw gesoldeerd, en het werkt weer perfect. In eerste instantie leek slechts 1 soldeercontact slecht te zijn. Een macro fotootje met een kleine digitale camera, liet na inzoemen echter snel zien dat meerdere contacten slecht waren. Daarop hebben we toch alle contacten opnieuw gesoldeerd en ook de microswitches gecontroleerd.

Bij de deur linksachter bleek de dikke bruine draad finaal door midden te zijn, in de rubberen mof tussen de deur en de B-stijl; gesoldeerd en ook daar werkt alles weer naar behoren.

Enorm bedankt voor alle assistentie. Vooral Vdub (zie VW forum) met de heel goede links voor zowel de linker voordeur als toegang tot de rechter achterdeur. Het was nog even zoeken hoe dat slot er uit te krijgen, maar na enig zoeken vonden we toch ook die derde schroef die het "cilindeslotr" in de achterdeur vast houdt, onder het rubber rond het portier.
Later volgt er op het VW forum (zie in mijn eerste bericht hierboven) nog wat extra info met plaatjes.
Enorm bedankt nogmaals aan idereen die heeft geholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.