Volkswagen Bora: climatronic

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900

sedert de wagen onlangs een groot onderhoud kreeg blaast de airco alleen nog warme lucht, zelfs zonder de schakelaar in te drukken. Wat is hier aan de hand? Graag een suggestie. Met dank.

jan5038

Geplaatst door jan5038 , lid sinds 17 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Dus na het onderhoud is dit ontstaan ? wie heeft er onderhoud gedaan en wat hebben ze gedaan , is de airco gecontroleerd ?

jan5038, 2 jaar geleden

Sorry, het gaat over een gewone airco. De ( officiële) VW-garage meldt mij dat er niet aan de airco gewerkt werd. Het werkverslag bevestigt dit. Vreemd dat men de reserveband die in 19 jaar tijd nog niet gebruikt werd opneemt in de jaarlijkse controle, maar de werking van de airco die regelmatig gebruikt wordt niet.
Ikzelf rijd amper met deze wagen. Ik heb nu alles eens nagezien: als alle schakelaars van de airco naar links gedraaid zijn en dus in feite alles af staat blijft er warme lucht binnenstromen

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Dan zou ik de garage vragen om de kleppen van de kachel opnieuw te calibreren of te controleren op juiste werking.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.