Volkswagen Passat: Climatronic VW Passat werkt niet continu

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Goedenavond,

Enkele weken geleden schakelde mijn airco uit wanneer de auto gestationeerd draaide. Ben xxx Enschede geweest en het systeem is geheel nieuw afgevuld. Het probleem bleef zich voordoen en geconstateerd is dat de electroventilator defect is. Door het niet koelen tijdens stilstand schakelde de airco zich automatisch uit.
De electroventilator is gisteren vervangen door een nieuwe een draait volop. Het vreemde is alleen nu dat de airco bijna niet meer aanspringt oftewel koelt. Wanneer hij echter inschakelt koelt hij top maar na enige tijd schakelt hij toch weer uit.
Iemand enig idee wat te doen?
Hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet,


Robert van Dijk

Robert van Dijk

Geplaatst door Robert van Dijk (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 11 jaar geleden

Was het systeem leeg toen deze opnieuw afgevuld is , zoja zou er maarzo weer teweinig in kunnen zitten omdat hij lek is.

Robert van Dijk (0), 11 jaar geleden

Het systeem was niet leeg toen hij opnieuw afgevuld werd. Er zat 515 gram in en is weer op 600 gram afgevuld. Tevens heeft men gekeken naar lekkage en was niet van toepassing.

kaleido 1 (1830) PRO, 11 jaar geleden

Mechanisch of climatcontrol?
Climatcontrol dan is uitlezen een optie.

Robert van Dijk (0), 11 jaar geleden

Het is een climatronic. Zal hem uit laten lezen. Alvast heel hartelijk dank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.