Volkswagen Polo: comfort systeem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine

Hallo, we hebben een polo met een comfortsysteem probleem. De elektrische ramen vallen uit. Als je de auto gereset hebt dan werkt alles goed, de ramen gaan op en neer en de auto is met afstandbediening en de sleutel op slot en open en dicht te krijgen. Als je dan de deur open en dicht heb gedaan dan doen de ramen het niet meer en de centrale vergrendeling met de sleutel ook niet meer. Wel op de afstandbediening. Nergens een draadbreuk te vinden en we hebben de linker deurslot al vervangen en de comfort module. Er zitten geen storingscodes in. Als je dan de auto weer reset door de accu los te halen dan werkt alles weer goed tot dat je deur open en dicht heb gedaan. Het lijkt of de auto in een soort beveiliging komt. iemand een idee?

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 8 jaar geleden

Probleem komt terug als de deur wordt geopend en weer dicht wordt gedaan zeg je. Lijkt dan toch heel veel op een kabelbreuk in de portierstijl. Soms is dat moeilijk te vinden.
Om dit snel uit te sluiten kun je eens de deur openlaten staan en dan met een schroevendraaier de deur vergrendelen. Op slot doen, van slot af doen en als dat goed blijft gaan de deur eens wat bewegen.

at (10) PRO, 8 jaar geleden

Nadat de raam motor vervangen is, was ook het probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.