Volkswagen Passat: computerstoring

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo,

Hopelijk kan iemand mij helpen met mijn zeer irritante probleem. Het begon met af en toe uitvallen van de binnenverlichting. Normaliter gaan de lampjes binnenin branden op het moment dat de auto geopend wordt Dat laat hij nu regelmatig na. De ene keer doen ze het wel dan weer niet. Na heftige regenval waardoor ik door behoorlijke plassen water ben gereden begon mijn benzinelampje te piepen en te branden. Nadat ik een beetje getankt had bleef mn computer zeer regelmatig piepen, heel erg irritant. De computer gaf een constant wisselende hoeveelheid nog te rijden kilometers aan en ook het metertje zakte en steeg weer. Dit bleef aanhouden. Vervolgens begaf mijn kilometerteller het. Ik besloot mijn tank helemaal vol te gooien. Het piepen hield op maar toen gaf mijn computer aan dat ik ruitensproeivloeistof moest aanvullen terwijl deze voor nog meer dan de helft vol zit. Nog een vreemd iets is dat wanneer mn auto een tijd stil heeft gestaan en het goed koud is, mijn km-teller het weer tijdelijk doet. Op het moment dat de motor weer warm is zakt ie weer naar nul om het vervolgens niet meer te doen. Een kennis van me heeft computer uitgelezen maar deze geeft geen storing aan?
Wie kan mij helpen.


Ongefundeerde beschuldigingen worden verwijderd door het moderatorteam.

Semmer11

Geplaatst door Semmer11 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

even kijken of je afvoerkanaaltjes onder je parafaanplaat open zijn,door de bladerval kunnen deze verstopt raken en het waterniveau te hoog doen oplopen waardoor de elektronica weleens vochtig kon worden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.