Volkswagen Transporter: constructief vraagje

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TDI 96kw

Kan je voor de bestuurderszetel een andere rail monteren zodat die verder achteruit kan aangezien een persoon van 2 meter niet deftig achter het stuur kan zitten ook al staat die in zijn verste positie.
Het betreft een transporter dubbel cabine kort chassis.
mijn 2de vraag betreft de achterzetels; kun je die, wanneer je het tussenschot er tussenuit haalt, ook verder op de rail monteren? of is dit constructief niet mogelijk

alvast bedankt

DAVID2014

Geplaatst door DAVID2014 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stoef (0), 14 jaar geleden

bij de t4 kon je de voorstoel er uit halen en dan de onderconsole omdraaien zodat deze verder naar achteren staat.
misschien kijken op www.weetjewel.nl
in t forum kijken

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

de rail zit niet op de voorste gaten gemonteerd
dus kan nog een stukje naar achtern
las je te ver naar achteren gaat zal de zetel een kantelneiging krijgen en op termijn afbreken
2e je tussenschot verwijderen is niet toegestaanin nl
ik weet niet hoe dat in B is

DAVID2014 (0), 14 jaar geleden

ik zoek het tussenschot niet definitief te verwijderen maar mits wat aanpassingen wat meer naar achteren te monteren. dit leek mij mogelijk aangezien de rails van de achterzetels doorlopen in de laadruimte en ook de gordelbevestigingen in de laadruimte bevestigd zijn.

wat betreft de voorzetel zie ik dat de rail wel op de voorste gaten gemonteerd zit daarom vroeg ik mij af of er geen andere soort rails bestaan voor daarop aangezien een persoon van 2 meter dit voertuig niet kan besturen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.