Volkswagen Jetta: Contactslot vervangen nu diverse problemen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Bkd, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 103

Contactslot vw jetta vervangen. Sleutel ging nog wel in het contact maar draaien ging i eens moeizaam. Naar de garage gebracht deze gaf te kennen dat het contactslot vervangen moest worden. Dit is inmiddels vervangen, vervolgens hebben we nu het probleem dat de airbag lampje brandt, stuur lampje brandt, claxon werkt niet, stuurknopjes werken niet, ruitenwisser + sproeier werkt niet... Wat is er aan de hand?

Snake Eye

Geplaatst door Snake Eye , lid sinds 6 jaar geleden

5 Reacties

Theo Sparenburg, 2 jaar geleden

Als een garage het contactslot heeft vervangen, terug naar die garage. Als je het zelf hebt gedaan montagefout en/of zekering kapot.


vr.gr. Theo

Snake Eye, 2 jaar geleden

Ik ga zoiezo terug naar de garage, maar wou vooraf informatie inwinnen hier op dit forum waar het aan zou kunnen liggen?

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Stekker vergeten , maar inderdaad terug als de garage de reparatie uitgevoerd heeft , wel slecht trouwens als ze de auto terug gegeven hebben met al deze storingen , of trad dit later op ?

Snake Eye, 2 jaar geleden

Nee, de storingen waren gelijk zichtbaar na de montage. Moest de volgende dag terugkomen om uit te lezen. De foutmeldingen werden gewist, maar bleven terugkomen. Hierop moest de auto wederom een dag bij de garage staan. Al met al het vervangen van het contactslot en de gevolgen hiervan gaan nu de 5e dag in bij de garage.... Wat ik persoonlijk jammer vind (buiten het feit dat een gemiddelde tijd voor deze klus ongeveer 2 uur staat en dat die van mij nu de 5e dag ingaat) is het dat wanneer je klaar bent met de klus en er gezegd wordt dat ik de auto mee kan nemen zonder dat de auto gecontroleerd wordt op eventuele defecten en er vervolgens verschillende defecten optreden en ik dit vervolgens aankaart bij de eigenaar die een gezicht aanslaat van heb je hem weer.... Als je het niet begrijpt of je vindt het geen leuke klus geef het dan van te voren aan, dan ga ik wel naar een ander...

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Tja ik weet niet wat wij nog meer kunnen vanachter de pc , er zal dan toch iets niet goed zitten in de buurt van de reparatieplek , dat zullen ze toch wel op kunnen lossen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.