Volkswagen Passat: cruise comtrol

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi AHU

hallo collega's,
ik loop tegen het volgende probleem aan.
ik ben een originele cruise control aan het inbouwen in een passat van 3e maand 98.
nu staat er in de beschrijving dat ik de vier draden in een witte stekker onder de parafan moet aansluiten. deze stekker zou uit elkaar moeten kunnen. dit kan helaas niet. (er zit wel een witte stekker, met een paars binnenwerk) ook zou er een oranje stekker naast moeten zitten waar de rood/witte draad aan moet. deze zit er ook niet, het is een gele stekker met paars binnenwerk. hier zit op positie 8 wel een roodwitte draad. weet iemand op welk kleuren ik deze cruise control kan aansluiten? (de pennen in de stekker zijn rond, ik denk dat dit een ouder type betreft).
b.v. d. Rene

renegeltje

Geplaatst door renegeltje (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frans t (0) PRO, 17 jaar geleden

ga even langs de vw dealer en vraag naar een bedradingschema het komt ook wel voor dat je de draden van je cr.co. op je computer moet aansluiten.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=frans t]ga even langs de vw dealer en vraag naar een bedradingschema het komt ook wel voor dat je de draden van je cr.co. op je computer moet aansluiten.[/quote]
maakt weinig verschil..... of je het nou aansluit op de ecu, of in de stekker naar de ecu. blijft om het even.

groet

paul,

dimitri53 (0) PRO, 17 jaar geleden

ik heb gisteren ook zo een cruise control aangesloten . ik heb me ook rot gezocht achter die stekkers. ze zijn er gewoon niet. ik heb de draden aan de ecu vast gemaakt en het werkt perfect. . mijn kabeltje had aan de uiteinde ook zo van die klemmetjes die je in een stekker kon steken maar niets pasde. mijn passat is van 7de maand 1998.
je kunt de cruise contol bedrading aan de bedrading van de computer solderen( links onder het raam in de waterbak)
de computer heeft een 80-polige steker : pen 10 is rood/geel
pen 21 is blauw
pen 35 is rood/grijs
pen 19 is zwart/wit
de overgebleven rood/witte komt op de +15 (achter contact)

de zwart witte op pen 19 was bij mij zwart geel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.