Volkswagen Passat: cruise control

Bouwjaar: 2000

Als ik mij cruise control inschakel begint de auto na een minuut
of tien soms in te houden, wat kan dit zijn?
Filters zijn schoon.

wk12288

Geplaatst door wk12288 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


even uit laten lezen, voor dat er kosten worden gemaakt die achteraf niet nodig waren.

vandaar.


paul,

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb jij een niet originele radio waar het snelheidssignaal wordt gebruikt om het volume te regelen, probeer het eens met de radio losgenomen. Probleem dan opgelost, dan kun je het beste deze draad uit de stekker halen en isoleren.

succes

wk12288 (0), 19 jaar geleden

Nee, een Kenwood mp3-speler.
Volgens mij zit er ook niet zo`n draad in mijn auto, maar ga toch
een keer met zekering eruit proberen.

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Je zult de stekker van de radio los moeten nemen om het uit te proberen. Alleen de zekering eruit hoeft niet voldoende te zijn.
Overigens kan de dealer je zo vertellen welke draad in de stekker het snelheidssignaal is, dan kun je hem losnemen en isoleren. Goede kans dat het probleem dan over is. Jouw auto heeft overigens zeker wel een snelheidssignaaldraad in de stekker van de radio.

hans4007 (0), 19 jaar geleden

Ik heb ook een passat uit 2000 het is een gewone TDI. Deze had tot voor kort (ik heb hem pas een maand) af en toe een "dipje" tijdens het rijden voelbaar als schokje tijdens rijden. Nu sinds dit weekend gaat hij gewoon stotteren op de cruise controle totdat hij zelfs ervan af gaat. Uitlezen lukte niet want de cc was niet vindbaar (schijnt vaker voor te komen) Ik weet nu zelf ook niet waar precies het euvel te zoeken. Men heeft mij aangeraden nu eerst de schakelaar (het pookje bij het stuur) te vervangen en evt. later de sensor. Als jij of een ander meer weet, graag laten horen. Ik zal hetzelfde doen.

vr. gr. Hans Verschoor

wk12288 (0), 19 jaar geleden

Afgelopen 2 weken was het goed, tot gisteren, toen deed hij het weer af en toe.

hans4007 (0), 19 jaar geleden

Graag laten horen als je meer te weten komt over het euvel.
UItlezen lijkt zeer moeilijk.
Rigoreuze middelen zoals men mij aangeraden heeft om de hele klokkenunit te laten wisselen voor ca. 600 euro is erg duur en niemand weet of het helpt.
gr. hans verschoor


gr. Hans Verschoor

Johan5596 (0), 19 jaar geleden

Hello, ik heb een Passat TDi 100pk van 2002 en heb hetzelfde fenomeen. Tot nu toe heb ik dat steeds op hetzelfde stuk autostrade en ik rijd daar voorbij een rijkswachtcentrale. Sommige beweren dat er interferentie met de stralen van de rijkswacht zou kunnen optreden. Houden jullie mij op de hoogte indien het een ander probleem zou kunnen zijn. Dank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.