Volkswagen Passat: Cruise Control

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800cc

Geachte foremleden,

Ik heb een Passat B3 van het bouwjaar 1999. Benzine 1800cc.
Nu wil ik graag een Cruise Control in bouwen. Ik heb al diverse zaken bekeken op dit forum, toch wil graag wat meer zekerheid. Kan namelijk op eBay iets kopen. Namelijk dit setje.
Kan iemand mij vertellen of dit zal passen?

http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Tempo...

Mvg

WV Tassap

Geplaatst door WV Tassap (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1970) PRO, 10 jaar geleden

Het eerste wat je uit moet zoeken is , of jou auto qua computer voorbereid is voor cc , als deze programma mogelijkheid er niet in zit , de electronika is dan niet voorbereid, moet er ook een andere computer in , en dat is niet goedkoop.
Zelf dit gehad met mijn vorige T5 , voorbereid was 250 euro bij de dealer , niet voorbereid erg duur.

audia4 (0) PRO, 10 jaar geleden

als je een gaskabel hebt is de computer niet voorbereid en heb je nog een paar problemen. Beste koop je dan een originele hendel en een vdo tempomat. Draadboom mag je dan zelf maken......
Werkt stukken betrouwbaarder dan de originele vw set die op motorvacuum werkt.


als de auto een elektrisch gasklephuis heeft (drive by wire) dan is het een kwestie van hendel inbouwen, soms een stuk kabelboom inbouwen en de boel inleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.