Volkswagen Passat: Passat 3C 2.0 TDI CBDC motor alarm

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: CBDC 2.0

Hallo,

Ik wil in mijn auto een alarm inbouwen, nu beschikt deze ook over een functie waarbij via sms de auto kan worden uitgezet (systeem schakelt een relais). Nu mijn vraag, wel signaal kan ik het beste onderbreken waarbij de auto uitvalt en er geen schade aan de auto/motor optreed? Ik kan me namelijk voorstellen als ik de brandstofpomp in de brandstoftank uitzet de hogedruk brandstofpomp dan droog en dus kapot loopt.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Rowan

Geplaatst door

Row_86 (0)

al 10 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Ik moet je waarschuwen dat jouw auto een can-bus systeem heeft, het zomaar onderbreken van een voeding of het afsluiten van de brandstoftoevoer levert onmiddelijk foutmeldingen op.
Ik zou er niet teveel mee experimenteren en bij een inbouwcentrum te raden gaan hoe dit aan te sluiten.
Een stuurapparaat is zo gesloopt!

En even nadenken.
Ik denk niet dat de politie het leuk gaat vinden als iemand die jouw auto heeft gejat en met 140 kilometer per uur op de A1 rijdt, dat plotseling de motor uitgezet wordt en dus ook de stuurbekrachtiging en de remmen. En er hierdoor grote ongelukken kunnen gebeuren.

Ik zou eerder de knipperlichten en de claxon schakelen.

martijn v o 0

10 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.