Volkswagen Golf IV: CV en Elektrische ramen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Heeft iemand een mogelijke oplossing voor het volgende:

De deur rechtsachter reageert niet op de centrale deurvergrendeling. Ik moet die deur dus steeds handmatig op slot doen of deze er vanaf halen. Van deze zelfde deur doen de elektrische ramen het ook niet. Als ik deze probeer te bedienen, dan klinkt het soms alsof ie wel heel even een 'tikje' maakt, maar er gebeurt helemaal niets.....

Heeft dit iets met elkaar te maken? En zo ja, heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

Rellum

Geplaatst door Rellum (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rellum (0), 11 jaar geleden

Overigens kom ik er net achter, dat mijn raam linksachter ook niet optiomaal functioneert. De bediening op de deur zelf doet helemaal niets. Via de bediening van het bestuurderspaneel, deed ie eerst niets... behalve een duidelijke tik maken, dattie het wel 'probeerde'. En na paar keer deed ie het wel gewoon.. Maar besturing op de deur linksachter zelf niet....
C.V. van deze deur is wel gewoon prima..

Rellum (0), 11 jaar geleden

Mijn probleem is opgelost. Het probleem van het linkerraam is opgelost, door simpelweg de stroom even 'uit de auto' te trekken (d.m.v. stekker bij de accu). Probleem met de centrale deurvergrendeling en de elektrische ramen is opgelost door het slotmechanisme te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.