Volkswagen Golf IV: "Tocht" of een lek.. ?

Bouwjaar: 1998

Allen, wie heeft er een oplossing voor het volgende probleem:

Er is ergens een 'lek' bij de beide ramen linksvoor en rechtsvoor. Als ik op de snelweg rijdt (als ik onder de 100 km/u rijd merk ik het veel minder) hoor je het duidelijk 'suizen' in de auto.. Alsof het raam op een heel klein kiertje staat. Maar het raam zit goed dicht, en er is ook geen windvlaag voelbaar o.i.d. Maar je hoort het wel... Als het hard regent, druppen er via het schuine gedeelte (dus in het voorste gedeelte van het raam) ook regendruppels op het dashboard.

Betekent dit dat het portierrubber lek/kapot/beschadigd is? En waar kun je nieuwe rubbers bestellen? Ik had al via mijn garage geinformeerd, maar die kwam op een prijs van bijna 300 euro??

Rellum

Geplaatst door Rellum (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Indien het rubber verouderd kan dit idd een probleem opleveren. Een nieuw rubber is verkrijgbaar bij de dealer maar die kost p/st geen €300,- ??

Gr. paul

Rellum (0), 11 jaar geleden

Enige indicatie van wat het wel zou moeten kosten? Heb er wel twee nodig.. Want het probleem doet zich aan beide kanten voor....

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Rubber origineel VW €48'45 p/st ex btw

Gr. paul

Rellum (0), 11 jaar geleden

Hmz.. Ok. Dan is dat de moeite zeker wel een keer waard om het te proberen. Weet je toevallig zo ook een site waar je die online kunt bestellen o.i.d.? Zoekopdrachten naar 'portierrubber' of 'raamrubber' leveren mij geen sites op. Anders zal ik vandaag eens even een VW dealer zoeken of bellen.. Dank voor je hulp. Laat nog weten of het geholpen heeft!

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Rubber is enkel bij de dealer verkrijgbaar. Let op de kleur van de bies (afwerkrand binnenzijde) voor je gaat bestellen.

Gr. Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.