Volkswagen Golf: Dashboardverlichting en vreemde foutcode

Bouwjaar: 2001

Bij bovenstaande auto de volgende problemen. Af en toe valt spontaan de dashboardverlichting uit. Ook de verlichting van de aansteker, knopjes elektrische ruitbediening, knopje tankklepontgrendeling etc. vallen uit. Iemand een idee? Tevens heeft de auto een vreemde foutcode: 17559 Mengseladaptie bank 1 bereik 1 onder mengselgrens arm. (P1151). Ik zal jullie eerst even een beetje op weg helpen. Golf IV 1.6 77 kw, motorcode AZD, kilometerstand ongeveer 45.000. Wie helpt me op weg. Vr. gr. Maikel.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk defecte lambdasonde voor je storing m.b.t. die bank 1.

en voor je verlichtingsprobleem zou ik eens gaan zoeken naar de massapunten voor de aangesloten onderdelen.


mvg

kawa16166 (0) PRO, 18 jaar geleden

denk dat je dimmer kapot is , verbind hem eens door en kijk of het probleem verholen is . dan weet je zeker of hier het probleem zit.

snaponboy (0) PRO, 18 jaar geleden

maikel, ik heb pas nog het zelfde meegemaakt, nadat ik de wagen na een schade had laten cleanen werkte ineens de dashboard verlichting niet meer en op geen van de knopjes op het dashboard. Na lang zoeken lag het probleem bij de sigarette aansteker, de stekker verbinding van het lampje bij die aansteker was het probleem. Het klinkt misschien raar maar ik zou dit toch eerst nog een nakijken!

snaponboy (0) PRO, 18 jaar geleden

Heeft die auto ook een luchtmassa meter? Anders toch even een andere proberen, maar ik denk ook dat de lambdasensor in dit geval niet meer 100% is.

maikel6834 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor het meedenken! Auto komt binnenkort weer, ik zal jullie tips zeker gebruiken. Jullie horen nog van me. Vr. gr. Maikel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.