Volkswagen Golf: remmen

Bouwjaar: 2000

na remschijven en blokken te hebben vervangen remde de auto goed maar na 1500 km ging hij trillen bij remmen als hij warm is.
als je de auto koud pakt remt hij perfect alleen na tijdje rijden gaat hij slecht remmen trillen .
de schijven zijn inmiddels afgedraait was even over maar zelfde probleem is er weer .
zou dit ook in de blokken kunnen zitten als warm worden hard worden moet ergens zijn rubbers van op hanging zijn ook vernieuwd

rhone

Geplaatst door rhone (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

lijkt me sterk dat het in de blokken zit.
wat je wel even na moet gaan is of je de wielbouten wel op Moment hebt vastgezet. dit wil ooknog wel eens problemen met kromme schijven veroorzaken.
wat je ook even kan (laten) testen is of de naaf wel helemaal rechts is. als deze iets krom is kan dat door werken op je schijven.

mvg

rhone (0), 18 jaar geleden

als de naaf krom is is hij dat toch ook als hij koud is het is alleen als hij warm is dat de remmen trillen wiel bouten zitten met moment sleutel vast gezet zijn wel sport wielen met banden maat 225/45 17

peugeot206 (0), 18 jaar geleden

.

rhone (0), 18 jaar geleden

Vanavond rem olie vervangen remt al beter kijk het even paar dagen aan of het zo blijft zo niet gaan de schijven er maar weer keer af

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.