Volkswagen Golf III : Deur wil niet meer open

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Ik zit met het volgende probleem: hoe krijg ik de deur van de bestuurderskant open. De deur wil van buiten en binnen niet meer open, dacht eerst dat het de vorst was maar nu is het dooi en nog steeds niks. Ik hoor de deur wel op slot gaan en los als ik de afstandbediening gebruik maar er gebeurt niks. Nu zoek ik een nette manier om de deur toch weer open te krijgen want instappen via andere kant ben ik zat. Ik ga er vanuit dat het slot stuk is. Heb het cv gebeuren van het slot zelf er al af gehaald en met de hand geprobeert te openen maar dit moch ook niet baten.

Wie oh wie helpt en heeft de oplossing voor mij.

Nils

nils

Geplaatst door nils (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Nils,

Het CV gebeuren heb je eraf gehaald zonder de deur te openen ?

Je zult op de e.o.a. manier bij het slot moeten komen, bv door voorzichtig het deurpaneel los te halen zodat je met je hand erin kan.

Gr Stefan

nils (0), 13 jaar geleden

Ja het cv gebeuren is er nu af, het deurpaneel heb ik helaas moeten vernielen om er bij te kunnen. Als de deur dicht is heb je ook geen keus helaas. Ik kan zo bij het slot komen en ik heb al aan die stangen getrokken maar de deur ontgrendelt gewoon niet en daar baal ik goed van.

V70Racing (0), 13 jaar geleden

Hey Nils,

had een soort gelijk probleem met de auto van een kennis.Heb dit opgelost door IN de deurklink het plastic klemmetje met daarin het stalen kabeltje naar binnen te drukken.Je kan ook proberen het naar buiten te trekken en het aan te spannen, waardoor de deur SOMS ook wel open wil gaan.Bij mijn geval hielp het naar binnen drukken.Er kan vrij weinig gebeuren als je het met beleid doet, en het is vrij eenvoudig omdat er ribbels op zitten en dan toch nog wel gemakkelijk naar binnen glijd.Na dit gedaan te hebben, sluit je manueel of met de ab de deuren en weer open en als het goed is kun je de deur weer open...

Succes

Mvrgr V70R

ducati 12 (0), 13 jaar geleden

Geen standaard centrale vergrendeling zeker?

Kun je de stang waar dat deurpinnetje aan vastzit naar onder en boven doen?

nils (0), 13 jaar geleden

@V70 racing, heb dit al geprobeerd maar heeft nog niet tot resultaat geleid.
@ducati 12, heb de org. cv van fabriek op de tdi.

Er moet toch een manier zijn om die deur zonder geweld weer open te krijgen, als een klant bij een garage komt breken ze de deur er toch ook niet uit.

Nils

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Je moet toch ff pielen nu, moet de garage ook in zo'n geval.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.