Volkswagen Golf III : golf start niet

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo heren,

Mijn auto wil niet meer aanslaan, m'n vriendin kreeg em vorige wk niet aan en ik de volgende dag zonder probleem. 2 dgn later kreeg zij em weer niet aan en ik sávonds ook niet. Het weekend met startkabels ging het na 15 min goed maar ondeweg viel hij uit en niet meer aan te krijgen. Hij krijgt brandstof tot aan inspuiting (slang los en getest) en hij vonkt. Hij wil wel bijna aanslaan op het moment dat ik de sleutel weer los laat.

Kan iemand mij hier bijstaan ??

Mvrgr Herman

herman02

Geplaatst door herman02 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Hallo Herman,

Probeer hem eens even aan te slepen, slaat hij nu wel aan ? Zo ja, dan verdenk ik je contactblokje achterop het contactslot dat defect is, anders even iemand laten starten en wat benzine in de inlaat gieten, als hij dan wel even loopt, krijgt hij geen brandstof.

Gr Stefan

herman02 (0), 13 jaar geleden

Hoi stefan,

We hebben de auto terug moeten slepen maar hebben niet geprobeerd te starten. Ga het morgen proberen...

Thnx en laat de uitslag weten !

Gr herman

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.