Volkswagen Golf: Digitaal dashboard

Bouwjaar: 1989

Hallo ik heb een golf 2 gti 16vkr gekocht die niet draait maar in het begin dat ik de wagen probeerde te starten lichtte alles op zoals de kilometerstand het niveau van de benzinetank enz... maar nu gaat de verlichting nog enkel, voor alle duidelijkheid gaat het hier wel over een digitaal dashboard hé, ik vraag mij af hoe dat zou komen ergens een slecht contact of iets???

ronnyking0

Geplaatst door ronnyking0 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Frank3197 (0), 18 jaar geleden

Wat bedoel je met "maar nu gaat de verlichting nog enkel"?

ronnyking0 (0), 18 jaar geleden

De dashboard verlichting licht groen op maar de cijfers zelf staan er niet meer op
Groeten

Frank3197 (0), 18 jaar geleden

Lijkt me dat er ergens achterop je teller een slecht contact zit.
Heb je toevallig een digifiz?

ronnyking0 (0), 18 jaar geleden

Nee dat heb ik niet
Groeten

snowman11002 (0), 18 jaar geleden

Bjorn,, Ik heb zelf ook eens een golf gehad met digital bord en hoopjes elende mee gehad, gelijk wat jij aageeft het wegavallen van de meetgevens het aan en uitspringen van de verlichting ect,om gek van te worden.

Dat alles heeft te maken met een breuk in de printplaat en dat is niet te repareren of je moet er een op de sloop kunnen vinden die je omzet. Ik heb er onlangs pas drie verkocht en die ik al eens in Duitland gekocht had op een VW sloop uit voorzorg, maar het word nu echt moeilijk nu om er nog een te vinden.Je krijg hem trouwens niet door de APK keuring indien de snelheidsmeter niet meer werkt.

NB: Wellicht heb ik een adres die u verder kan helpen indien je daar op staat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.