Volkswagen Golf: Wil niet starten

Bouwjaar: 1988

Golf 2 1.8 8v gti distributieriem staat op tijd;nokken as bij kleppendeksel en ontsteking tegenover vliegwiel hij krijgt brandstof ( natte bougies) hij Geeft ontsteking maar wil geen gestalte geven aan te slaan, Waar moet ik nog meer zoeken ??

Alex1980

Geplaatst door Alex1980 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat is de voorgeschiedenis is de auto onder het rijden gestopt of neer gezet en daarna niet meer willen starten.
Is er pas getankt misschien per abuis diesel in de tank gedaan.

Hans

joba (0) PRO, 18 jaar geleden

Kijk de ontstekingsvolgorde maar eens na. Zet de zuiger van cil 1 in het BDP {bovenste dode punt} in eindcompressie/begin arbeid slag {de kleppen zijn dus dicht}. En kijk waar de rotor staat. Deze moet dus op het contact in de verdeler van cil 1 staan. Daarna kijk je wat de draairichting van de rotor is. Nu kun je de bougiekabels juist erop zetten. De ontstekingsvolgorde is 1/3/4/2.

truckerteun (0), 18 jaar geleden

hallo mijn Polo uit 1986 had ook zo een probleem ik weet niet of jou golf ongeveer het zelfde is maar je zou eens kunnen kijken bij je HAL-gever deze zit onder je verdeel kap. mijn advies is leen een ANWB Met aan huis service!!!!!!! dan komt die je golf thuis door meten en weet je gelijk of het deze ook is. deze gaan niet zo vaak stuk dus op de sloop moet je er nog genoeg kunnen vinden want nieuw kosten deze dingen tussen de 250 en 300 euro. succes Groetjes Ton

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.