Volkswagen Polo: distributie riem geknapt

Bouwjaar: 1996

Even een snelle vraag:Motorkode AEE.Distributieriem geknapt.Altijd schade aan de kleppen of is het de moeite eerst een nieuwe riem te proberen??

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (165) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

caddy1492 (0) PRO, 19 jaar geleden

kleppendeksel erafhalen dan kun je het direct zien aan een van de stoters. meestal stuk, als de auto afgeslagen is wordt er altijd weer geprobeerd te starten, dan is deze zeker stuk.

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

9 van de 10 overleefd het niet maar je kunt het proberen
su6 er mee

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt Caddy, inderdaad een stoter stuk dus kop er maar af.Goeie tip, scheelt in ieder geval de tijd om de riem te proberen.

dutch123 (65), 19 jaar geleden

Brrr, was dit achterstallig onderhoud of een pechgevalletje?

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

Soms heb je gewoon pech.We hadden de auto verkocht en was bij ons in onderhoud en hadden gecheckt of de riem al eens was vervangen.Bij nader inzien hadden we 2 auto's door elkaar gehaald en de klant gebeld om nog even langs te rijden om het zeker te checken.Hij zou langs rijden, maar na 3 weken kwam hij binnen op een ANWB auto.Kan gebeuren, maar was natuurlijk niet nodig geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.