Volkswagen Polo: verlichting

Bouwjaar: 2001

Achteruitrijlicht brandt alleen rechtsachter. Als je het mistachterlicht aanzet dan brandt de lamp van de achteruitrijverlichting links. Op geen andere draad spanning.
Kan in de kableboom geen breuk ontdekken.

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 19 jaar geleden

Verkeerde lamp gemonteerd ??

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Misschien een beetje gezocht, maar hoort het niet zo? Mijn Caddy heeft tenminste alleen rechts een achteruitrijlicht en links het mistachterlicht. Ik heb zo gauw even geen Polo bij de hand om het te checken. Kan het zijn dat een of andere goochemerd ook links een wit achterlichtglas gemonteerd heeft, terwijl het eigenlijk rood moet zijn?

Succes, Thijs

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

zou best kunnen wat Thijs oppert. Dat is bij veel meer auto's: links mistlamp en rechts achteruitrijlamp.

Colin1775 (0), 19 jaar geleden

een polo uit 2001 is volgens mij al een 9N en die volgens mij ook maar 1 lampje

LUPO6725 (0) PRO, 19 jaar geleden

polo's hebben maar 1 achteruitrijlamp recht
links zit de mistlicht

w11884 (0) PRO, 18 jaar geleden

Klinkt stom , maar er zat inderdaad een verkeerd achterlicht gemonteerd. Van een Engelse uitvoering. Is paar jaar geleden tijdens schade repareren vernieuwd bij de dealer. Is verder ook nooit iemand opgevallen, ook niet met APK. Heb juiste achetlicht gemonteerd en is weer perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.