Volkswagen Touran: Distributieketting

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BMY, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 103

Hallo,

Ik heb een Volkswagen Touran 1.4 TSI bj 2008.

Nu ben ik erachter gekomen dat mijn ketting is opgerekt toen ik de volgende dag weg wilde en de auto niet meer wilde aanslaan en alleen maar een eentonig geluid gaf en verder niks hoorde ronddraaien of dat die een toerental wou maken. De anwb heeft gezegd dat dit aan de ketting lag want hij hoorde de ketting wel tegen de kast aan rammelen zo vertelde hij. Maar verder niet bij nagedacht aan de kleppen en de zuigers. Nubzit ik met de grote vraag, hoe groot is de kans dat mijn kleppen en de zuigers ook een klap hebben gehad? Omdat de motor zelf ook geen enige aanstalte maken om te willen aanslaan.

ivarrr

Geplaatst door ivarrr (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jaker (0) PRO, 6 jaar geleden

De kans is 100 % dat de kleppen nu krom zijn,,dat wordt een dure reparatie helaas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.