Volkswagen Passat: distributieriem

Bouwjaar: 1998

Hallo nogmaals ik. Paul ik ga binnenkort mijn distributieriem vervangen. Te vervangen onderdelen zijn looprol, spanrol, riem, spanner multiriem. Dat is het toch he? Ook wil ik de waterpomp vervangen omdat ik 270000km heb. Zal ik ook de keeringen van nokkenas en krukas vervangen? Paul bij de vorige modellen vervangen ze de krukasriemwiel, zal ik dat ook doen? Paul als je nog nuttige informatie heb, wil je die ook geven? Hartelijk dank ?

erdar

Geplaatst door erdar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

ja paul, doe eens ;)

haha

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo erdar.

hou de kosten een beetje in de hand, ik begrijp jij wilt het beste voor jou auto en ook jou gevoel moet daarmee gerust gesteld zijn begrijp ik!

distributieriem, spanrol(len) (waterpomp?),mulitiriem zijn meestal voldoende, indien er een kering zweet dan pas vervangen! is dit niet het geval dan de keringen mooi laten zitten, ga nooit zomaal nutteloos dingen vervangen daar wordt het onderhoud alleen maar onnodig duur van..

paul,

erdar (0), 18 jaar geleden

Dank u Paul, hebben deze modellen dan niet de probleem me de krukasriemwiel? Dank u.

Fredo (0), 18 jaar geleden

paul...paul...paul... Hahahaha, je ziet wel wie er hier de kenner is. De mensen snakken naar een antwoord. Hehehehe ;-)

Frederik

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ga weg man, ze snakken gewoon naar Paul! hahahahaha

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

tis! allemaal wat...

erdar (0), 18 jaar geleden

Sytze hij is ook een goeie he. Hij heeft mij en mijn vrienden van grote kosten geholpen. Dus een probleem met de krukasriemwiel hebben deze dan niet. Dank u.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

erdar

er zijn inderdaad geen problemen met het krukastandwiel.

paul,

erdar (0), 18 jaar geleden

dank u
erdar,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.