Volkswagen Passat: hoog verbruik

Bouwjaar: 2000

Hallo Paul, een vraagje. Een vriend heeft een Passat 115pk pompverstuiver. Maar de verbruik ligt opmerkelijk hoog met 52 liter +/- 870km. Ik zelf heb Passat 110pk en kan gemakkelijk 1000km maken. Wat kan zijn? Misschien de pomp laten afstellen? Dank u.

erdar

Geplaatst door erdar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hendrik4290 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat dat niet abnormaal veel is voor een pompverstuivermotor. Veel hangt af van de rijstijl.

Fredo (0), 18 jaar geleden

Bij pompverstuiver hoef je niet af te stellen. 110pk is steeds diegene geweest die het minste verbruikte. Dat je vriend zich maar geen zorgen maakt, is echt normaal.

frederik

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Heten wij nu allemaal paul ineens???!

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

erdar..

er is zo niks aan te doen! een pompverstuiver loopt een stuk duurder dan bv, een 110pk.. dit is overgens een bekende eigenschap..

paul,

erdar (0), 18 jaar geleden

Ok Paul dank u. Zeg Sytze sorry dat ik mijn vragen aan Paul stelde. Dit omdat mijn vroegere vragen dikwijls Paul beantwoorde.
Exuses voor misverstanden.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja Paul is nu eenmaal de VAG goeroe, alleen moet je hem niet met een ander merk bezig zien, kun je lachen.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

:)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.