Volkswagen Touran: Distributieriem TDI vervangen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDI

olgende week moet van deze auto de distributie worden vervangen. Kon het niet terug vinden op de site, maar ik meen ooit gelezen of gehoord te hebben dat dit een megaklus is waarbij misschien beter de motor eruit gehaald kan worden.

Iemand hier een paar ervaringstips voor ons?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (165) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

nee joh ik de motor hoeft er niet uit je moet het rv wiel even loshalen wielkuip eruit heb je al veel meer ruimte expansievat en vulhals van de ruitensproeierreservoir loshalen brandstoffilterhuis aan de kant intercoolerslangen even losgooien boven en onder motorsteun lashalen en de kappen verwijderen zal wel de waterpomp meevervangen en de spanrollen en looprollen succes

Siem Bijman (165) PRO, 16 jaar geleden

Dat klinkt allemaal vrij normaal Marco, ik had al wel wat extra tijd ingepland.

Dank voor je reaktie

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

moet niet gelijk denken doe ik zo even er zit wel even wat werk in en de eerste keer is t moeilijkst eerste keer was ik ook 4.5uur bezig ongeveer

Siem Bijman (165) PRO, 16 jaar geleden

Ik laat het je weten als hij is geweest. Zit trouwens nog een probleempje in de terekhaak van deze auto en daar maak ik nog even een nieuw topic over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.