Volkswagen Touran: doorbranden

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

http://db.tt/V9tvs9DR http://db.tt/20DmTkSD http://db.tt/she1rZa4 hoi, ik heb een grote probleem met mijn Touran. Mijn gevarendriehoek knopje brand door. Ik heb er een nieuwe opgezet en die brandde ook door. Het gebeurt wel alleen als ik mijn knipperlicht naar links of rechts aanzet en dan het knopje indruk. Ik heb er een paar weken geleden een defa dvs90 alarm in laten bouwen. Er zijn geen zekeringen stuk. Alles werkt zoals het hoort. De dealer heeft over 2 weken pas tijd ivm de drukte. Ze willen alles uitmeten. Wie o wie kan mij helpen

laz61

Geplaatst door laz61 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Nog nooit meegemaakt.
Is het gebeurd nadat het alarm is ingebouwd? Zo ja dan logischerwijs daar ergens het probleem, verkeerd aangesloten oid.

laz61 (0), 10 jaar geleden

Probleem opgelost, de massa kabe was in de zekeingkast aangesloten aan de zwarte dikke draad, deze bleek niet de massa maar de laagstroom goep te zijn. Zodoende dat het gevarendriehoek knopje stroom terug kreeg en doorbrandde

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.