Volkswagen Golf III: dorpels rot

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo ik kwam erachter dat mijn dorpels beginnen te rotten. vooraan bij het ontluchtings/waterings rondje die is al weggeroest. en bij het punt waar je de krik monteert voor aan is hij ook zwak. bij de wiel kasten is hij gewoon hard. is eigenlijk alleen voor aan de auto. heb zelf kameraden in de auto/vrachtwagen branche en garage met put en co2 apperaat tot mijn beschikking. is dit probleem goed op te lossen? tips? mvg gert-jo franken

geo3

Geplaatst door geo3 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Rotte stuk eruit halen en een nieuw stuk plaat erin lassen zal de enige optie zijn.

Gewoon een kwaal is dat..

Gr Stefan

geo3 (0), 14 jaar geleden

hey ik heb net ff die plastic kappen eraf gehaald. hij is voor de rest redelijk hard. maar vind ook aan de vloerplaten lichtelijk plekken waar ik met schroefendraaier door heen steek. moet ik dit ook aanpakken? de dorpel aan de voorkant zelf is niet egt rot ofzo . maar achter de dorpel op het punt waar je hem opkrikt, die rand daar rot hij als een gek. wat moet er gebeuren? gewoon eruit slijpen en schoonmaken en daarna dicht lassen en tectyleren? hij zit helemaal in een soort kit gesmeer dus weet niet precies hoe hard hij voor de rest is.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Het ligt er net aan wat de auto je waard is, maar zou anders die kleine plaatsen onder de vloerplaten ook meenemen als je toch bezig bent..

Op het net is veel te vinden over hoe en wat precies.

Maar haal wel alle rottigheid of roest weg, anders gaat het net zo hard verder ( op de plek ernaast )

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.