Volkswagen Passat: draagarmen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19tdi 66kw

Hallo, ik heb speling op men twee bovenste draagarmen en links is de beschermhoes van men cardanas versleten. Nu wil mijn collega deze vervangen hij is klusser en wil dit doen voor 235 euro materiaal en plaatsing ik vind dit precies een beetje duur weet er hier soms iemand of deze prijs normaal is of serieus doorgerekent. alvast bedankt voor de raad

patgo

Geplaatst door patgo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

over de prijs? onderdeel draagarm +/- € 80 p.st, maar het is wel een klus om de bovenste draagarmen los te krijgen, ze kunne goed vast zitten.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote]ik vindt dit een beetje duur[/quote]
koop dan een fiets auto rijden kost geld, als je weet wat deze onderdelen doen, en wat voor krachten er op komt te staan.

patgo (0), 14 jaar geleden

Het gaat niet over de hoge kostprijs maar je zou toch gek zijn dat je voor eenzelfde produkt bij de ene het dubbele betaald als bij de ander, maar in elk geval ik weet dat de prijs kan kloppen en bedankt voor de inlichting

Hooghe jozef (0), 14 jaar geleden

235e is 1 vriendenprijsje .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.