Volkswagen PASSAT: draait soms op 2 cylinders

Bouwjaar: 2002

Hallo,
Ik heb een Passat TDI 130 pk die af en toe problemen geeft. Wanneer hij minimum 4 à 5 uur stil staat (en dus koud staat) gebeurt het dat de motor na het terug starten en vertrekken na een paar honderd meter op 2 cylinders lijkt te draaien. Dit gebeurt +/- 1 op 5 keer en dus niet altijd. Hij heeft reeds meermaals bij de dealer gestaan maar daar heeft hij het natuurlijk niet. Ondertussen zijn de injectoren reeds veranderd en is de stuurpomp die de gasolie naar de injectiepomp stuurt ook al veranderd. Het erge is dat dit euvel na een paar honderd meter zichzelf oplost en dat de mekaniekers dus niets op de computer kunnen aflezen. Deze houdt zelfs niets in zijn geheugen
Graag hulp aub
Julle

Julle

Geplaatst door Julle (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Pompverstuivers veranderd(?) of vervangen?
deze geven wel is dit soort problemen.

zegert (0) PRO, 18 jaar geleden

hoe oud is het brandstoffilter?
ik beb deze klacht ook wel eens gehad.

Julle (0), 18 jaar geleden

Verstuivers zijn vervangen en filters zijn net 1500 km geleden nog vervangen
Julle

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.