Volkswagen passat: inhouden tijdens het rijden ( opgelost )

Bouwjaar: 2001

Hallo Alemaal..

Na een aantal maanden heb ik mijn probleem opgelost, dat de dealer niet kon vinden..

Mijn Passat uit 2001 6 bak , hield ( schokken ) in tijdens het rijden..

Gelukkig ben in aanraking gekomen met Paul Kelder (vw spec ). Ik ben naar hem toe geweest en binnen een half uur was het probleem opgelost... ( EGR KLEP AFGEDOPT )( Dank je Paul )

Beste mensen mocht je een probleem hebbem aan je auto, probeer contact te zoeken met paul , want ik garandeer hij kan het voor jullie oplossen, wat de dealer bij mij niet kon.....

Nogmaals Bedankt Paul Kelder...

mvg

Batakan

Geplaatst door Batakan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

En daarom moet het 3 keer gepost worden?

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

waarom is hij niet vervangen?
hij dient toch ergens voor

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

waarom is deze niet vervangen:

in de eerste plaats: het is niet nodig, schoonmaken is ook een optie, maar met een halfjaar komt het probleem weer terug, en begint het hele liedje weer van voor af aan, gezien onze rijomstandigheden in nederland kunnen we deze klep onder deze omstandigheden niet up-to-date houden.. (niet schoonbranden) vandaar dat men over gaat tot afdoppen van deze EGR-KLEP

paul,

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

Oke, bedankt

SWONNIE (0) PRO, 18 jaar geleden

er zijn ook automerken die een egr hebben die ook onder nederlandse omstandigheden perfect werken en vrijwel storingvrij zijn, voorsprong door techniek? of was dit nou zijn broertje?

Santa (0), 18 jaar geleden

Hmmmm, ik wil hier geen strijd onder automerken losmaken, maar als ik het citaat van zwaantinus enigszins cynisch moet opvatten, begrijp ik dat hij met produkten van de VAG groep geen hoge pet op heeft. Ik kan echter ook heel cynisch reageren: er zijn ZAT merkDEALERS die onder nederlandse omstandigheden VEEL MEER rekenen dan Paul.... En Paul lost het meestal WEL op, en slechts in een fractie van de tijd die een dealer er voor neemt/rekent.............

SWONNIE (0) PRO, 18 jaar geleden

dat bedoelde ik dus ook, er wordt nogal wat onterecht vervangen omdat men zijn eigen omzet wil beschermen, filter/drogers etc., een voorbeeld: eigenaar van auto meldt zich via mond tot mond reclame: bij vorige (dealer nog wel) enige tests en vervangingen van onderdelen naar ons, bij het starten al te horen = verstopte uitlaat en diagnose: te lang rijk gelopen.
vr.gr.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

dit klopt zeker zwaantinus, deze jongen (de vraagsteller) had de auto al een keer aangeboden bij een dealer, men had niks kunnen vinden wel div, onderdelen voor nop vervangen en het probleem niet op kunnen lossen terwijl de auto daar toch een geruime tijd heeft gestaan, een gemiste kans zou je kunnen zeggen, kennerlijk waren ze bij deze dealer beter getraind
in printen van rekeningen!

hij was teneinde raad.. heeft vanaf het begin nooit echt fijn met zijn pas aangekochte passat kunnen rijden, de auto reed ook voor geen meter! terwijl dit toch vrij simpel was op te lossen..

paul,

Batakan (0), 18 jaar geleden

dank je wel Paul.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.