Volkswagen Transporter: Electrisch schema Transporter T4 westfalia motorcode AAF

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: AAF

wie kan me helpen aan een electrisch schema van mijn westfalia Transporter T4 uit 1992 met motorcode AAF, benzene uitvoering.
tijdens een kortsluiting onder de motorkap is een groot deel compleet weggebrand. toch wil ik deze weer in originele staat terug brengen. kabelboom is deels in mijn bezit. om niet voor verrassingen te komen staan of vragen krijg tijdens het monteren ben ik op zoek naar een zo compleet mogelijk electrisch schema van deze transporter. wie heeft er een schema in bezit of heeft een link waar ik deze kan vinden.

JJdiesel

Geplaatst door JJdiesel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

HansM6 (0), 8 jaar geleden

Even het juiste werkplaatshandboek bestellen op Ebay.de of een Haynes manual bij bol of amazon. Die laatste 2 hebben ze ook regelmatig 2dehands. Een paar centen er tegenaan en je hebt ze direct alle schema's.

Heb ook vaak een keer online gezocht maar het is haast niet te doen. De enige site die ze heeft is er 1 uit Rusland en die site is half Russisch, half Engels. Voor wat het waard is, hier moet je wezen: http://vwts.ru/page01.html

Ik weet niet hoe je Russisch is?

JJdiesel (0), 8 jaar geleden

russisch is niet mijn beste taal, maag ga er eens naar kijken
het zal idd een werkplaats handbook moeten gaan worden.

bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.