Volkswagen Golf IV: Elektrische portierraam stuk

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een probleem met de linkerportierraam, deze gaat niet meer open.
Na een nacht vriezen dacht ik mijn Elektrische raam naar beneden te doen maar deze zat vast gevroren. Ik hoorde een klik en voor de rest gebeurde er niets. echter op mijn werk aangekomen, ik was vergeten dat deze vast gevroren was) moest ik mijn raam weer gebruiken toen hoorde ik een hardere klik en hoorde het elektrische motortje wel gaan maar mijn raam blijft vastzitten. Het lijkt erop dat er iets gebroken is. Kan iemand mij vertellen wat er denkbaar aan de hand is en hoeveel het kost om het raam weer te laten werken?

Alvast dank

Remcorp

Geplaatst door Remcorp (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter Schouten (0), 14 jaar geleden

Denk dat je ruitmechaniek gebroken is, kabel of bevestiging kabel/ruithouder. Zijn geloof ik alleen als geheel te krijgen, maar is met een beetje handigheid goed zelf te doen.

suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.