Volkswagen Golf IV: motorsteun

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Goedendag,

Ik heb een vraag, hoe kan je zien of een motorsteun aan zijn einde is? Kan het zijn als je auto wat schudt(bonkt) en naar de auto naar rechts trekt kenmerken hiervan zijn?

Onlangs is een fuseekogel vervangen en de auto uitgelijnd.Maar de auto trekt nog steeds naar rechts dit had hij ook voordat hij uitgelijnd was.

Als de motor loopt en ik duw op het blok dan kan ik het blokt makkelijk bewegen in de rechterbovensteun. Ik vermoed ook dat deze aan zijn einde loopt.

mvg Dennis

spoorzoeker

Geplaatst door spoorzoeker (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Santa (0), 14 jaar geleden

Als je "mazzel" hebt, dan lazert je motorblok uit de steun.
Komt vaker voor. Dealer zegt van niet maar heeft de steunen wel op voorraad.....
Bij twijfel vervangen want voor hetzelfde geldt kantelt de motor naar beneden en raaktt het (sub) frame en knapt de distri-riem met alle ellende van dien.
Indien de auto goed uitgelijnd is en toch nog naar 1 kant trekt, zou ik je remmen eens nader inspecteren.
Houd je ook wel rekening met de verkanting van de rijbaan waar je op rijdt? Die kan er ook voor zorgen dat je auto naar rechts trekt....

De staat van je motorsteun is zo van een afstand niet in te schatten. Indien JIJ al twijfelt, zou ik hem zeker vervangen....

spoorzoeker (0), 14 jaar geleden

Oke dan vervang ik hem toch maar. De kosten vallen ook wel mee. bedankt.

spoorzoeker (0), 14 jaar geleden

Ik heb hem ondertussen vervangen maar vraag mij af of je die steun moet stellen of zoiets. Ik heb hem vast gezet maar hij zit niet echt in het midden zeg maar. Volgens mij maakt het niet echt uit gezien het blok hangt aan het rubber dus zelf zijn weg zoekt zeg maar.

Ik hoor het graag van iemand,

gr dennis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.