Volkswagen Golf 2013: Epc storing

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CHH, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 162

Ik kreeg vorige week een epc storing te zien op de dashboard. Het gaat om een golf 7 gti uit 2013 automaat. Hierbij ging de auto in noodloop waarbij ik max 100 km/h kon rijden. Heb de auto aan de kant gezet opnieuw opgestart en richting huis gereden. Echter kreeg ik weer de melding waabij uiteindelijk de auto helemaal niet meer kon rijden en tot stilstand kwam.
Omdat ik echter nog maar 1 km hoefde te rijden totdat ik thuis was heb ik hem opnieuw opgestart en verder gereden. Ik merkte hierna dat de auto erg schokkerig (aggresief) terugschakelede ( zelfde gevoel als je even voor een seconde de rem indrukt) wat eerder niet zo was. Heb de auto inmiddels bij de garage staan waar ze er binnekort naar gaan kijken. Iemand enig idee wat dit kan zijn?

Groeten niko

Nikoo09

Geplaatst door Nikoo09 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

1 jaar geleden - Audidriver73

Kan veel zijn, als 1e uitlezen met geschikte apparatuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.